De VD Run 4 Fun

Als verzekeringsmakelaar zijn wij elke dag in de weer om het welzijn van onze klanten – bedrijven, organisaties, ondernemers en gezinnen – te verzekeren. Daarnaast willen we ook een bredere maatschappelijke rol spelen en iets doen voor onze medemens die het minder goed heeft. Zo is het idee gegroeid om een evenement te organiseren voor een goed doel. Van Dessel is een bedrijf met een hart voor sport, dus was de keuze snel gemaakt om een sportief luik te koppelen aan een sociaal evenement. En zo werd de VD Run 4 Fun geboren.

logo vd run 4 fun with description

Het logo vat perfect samen waar onze VD Run 4 Fun voor staat:

  • een loop- en wandelevenement
  • waarbij het recreatieve aspect en het fun-element primeren
  • en waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat: Beyond the Moon.

De VD Run 4 Fun is gericht op alle leeftijden en niveaus en wil het samenhorigheidsgevoel onder collega’s, vrienden en familie benadrukken. Daarom hebben we gekozen voor een concept waarbij teams van 1 tot 4 personen twintig kilometer afleggen. De tijd die de deelnemers nodig hebben om deze afstand te overbruggen wordt geregistreerd, maar enkel voor sportieve doeleinden. Er wordt geen ranking gemaakt en er zijn geen prijzen aan verbonden. Voor de aanwezigen worden heel wat eet- en drinkmogelijkheden en randanimatie voorzien.

Met het kasteeldomein La Garenne in Itegem beschikt de familie Verlinden – stichter van Van Dessel – over de gedroomde locatie om zo’n sociaal-sportief evenement te organiseren. In het aangename, groene bos dat het prachtige kasteel omringt lopen of wandelen de deelnemers 12 rondes van 1,65 kilometer.

Begint het te kriebelen om deel te nemen aan dit gezellige event?

Met dank aan onze sponsors